Om os og vores genbrugsbutik

Hvem er vi?

Vi er et midaldrende ægtepar, Hanne og Jørgen, der driver genbrugsbutikken. Det gør vi, fordi vi har interesse i at genbruge alle de mange ting som bliver tilovers, enten ved dødsbo, flyttebo og andet som folk ønsker at skille sig af med.

Siden januar 2016 har vi drevet et reelt firma med opkøb og videresalg af genbrugsting.

Møblerne renoveres før salg, slibning, oliering, maling og polstring foretages, hvis det er nødvendigt.

Om gården

Vi bor på en ejendom ca. 6 km. udenfor Hals (find os her). Det er Jørgens barndomshjem, som vi har renoveret stuehuset på i 2005. Vi har 2 katte, ellers ikke dyr på gården. Vi har en stor have, både blomster- og køkkenhave, og ikke mindst vores frugthave, som vi sætter meget pris på.

Genbrugsbutikken

Vores genbrugsbutik er delt op i to afdelinger, Møbler og Ting og Sager.

Vi satser meget på at have mange retro og antikke møbler i butikken. Medens nyere ting, der kan kombineres med det ’gamle’ også findes i butikken.

I Ting og Sager er der alt mellem himmel og jord: kongeligt porcelæn, retro dåser, tallerkner, hylder, avisholdere, køkkenting, keramik, pynteting mv.

Vi holder fast åbent den første søndag i måneden. Der ud over praktiserer vi meget at folk skriver eller ringer og kommer til aftalte tidspunkter (kontakt os her). Det har vi meget succes med, og folk synes det er perfekt at gå helt for sig selv og kigge på tingene.

genbrugsbutik