Teaktræshylder efter mål

På billederne kan du se nogle af de teaktræshylder, vi har lavet. Billederne har vi fået af Christina, som har købt hylderne hos os og bruger dem til bøger og andre pyntegenstande.

Vi kan tilpasse dine teaktræshylder

Vi laver selv teak hylderne, og derfor kan vi også tilpasse målene på dem. De er typisk 20 – 30 cm dybe, men vi kan variere længden  på dem. Du kan derfor få dem til at passe ind der, hvor de skal bruges i dit hjem. På alle hylder monteres ophæng i messing, eller stål – både rustfrit og ikke rustfrit, som vi selv fremstiller i værkstedet. Vi synes, at det giver det helt rigtige retro look.

Se i øvrigt opslag vedrørende hylder under kategorien ‘Teaktræs møbler’

Genbrug af teakmøbler

Vi laver hylderne af andre større genbrugsmøbler lavet i teak finer, som  er i så dårlig stand, at de ikke kan sælges videre. Vi bruger selvfølgelig kun de dele af møblerne, som er pæne og uden skader. Udover sørger vi for at behandle vores hylder og give dem olie, inden de kommer videre fra os. Prisen på hylderne afhænger af størrelsen. Hvis du kontakter os, længere nede på siden, så kan vi give dig en pris på den størrelse hylde, som du skal bruge. Ligger i prisniveauet 300 – 475 kr. pr. stk. for hylder i længde 40 cm. til 80 cm, med dybde 15 – ca. 30 cm. Ønskes længere hylder end 80 cm, så spørg bare, vi har indimellem mulighed for at lave dem længere, hvis vi har materiale til det.

Vi ligger ofte også inde med teak hylder, der er monteret på vanger, og vi har ligeledes ofte andre reolsystemer i teak. Disse kan du finde her på siden, eller du kan kontakte os, da der kan gå lidt tid fra, at vi får nye møbler hjem, til de ligger på hjemmesiden.

Teaktræshylder

Kontakt os for at bestille eller høre mere

Er du interesseret i en teak hylde, er du velkommen til at kontakte os i formularen her på siden, eller på tlf. 21736127.

OBS!!!! Fra 01.06.2021 og ca. 1-2 mdr. frem, er der ikke mulighed for at få lavet hylder, pga. sygdom, men forespørgsler besvarer vi gerne.

  Teaktræ i indretningen

  Teaktræets varme farve skaber en god kontrast i den ofte hvide skandinaviske indretning. Det skaber en helt speciel hjemlig atmosfære at blande gamle og nye møbler, og her gør teak sig specielt godt – det synes vi i hvert fald. Brugen af teaktræ i hjemmet skal selvfølgelig ikke overdrives. Teaktræshylder passer derfor rigtig godt ind i specielt mindre rum eller værelser, hvor større teaktræsmøbler ofte kan virke voldsomme.

  Her finder du en smule inspiration, hvor du kan se, hvordan andre har brugt teaktræ i deres indretning.

  Lise Vandborg, der er kendt fra TV2-programmet Nybyggerne, bruger teak hylder sammen med keramik, hvilket giver en rigtig flot effekt.

  Her bruges teaktræshylder som kontrast i en ellers meget hvid indretning.

  Et opslag delt af BO BEDRE (@bobedredk) den

  Bo Bedre viser her, hvordan teak passer ind i en meget moderne indretning. Her blandes gamle og nye møbler.